Київський завод ПТО: 

Кар'єрні перспективи студентам НТУ


В порядку виконання умов договору про партнерство та ділове співробітництво між НТУ та Київським заводом підіймально-транспортного обладнання для студентів другого курсу спеціальності «Галузеве машинобудування» НТУ, що проходять навчальну практику по спеціальності 25 червня 2024 року на підприємстві було проведено екскурсійне заняття. 

Це дозволило студентам ознайомитись з сучасними виробничими процесами та технологічним оснащенням заводу, що відповідає Європейським стандартам, умовам праці та вимогами щодо кваліфікації інженерно-технічних працівників.


Зі студентами зустрівся Генеральний директор заводу Олексій Севастьянов

Він сказав: «Ми прагнемо розвивати та навчати молодих спеціалістів у сфері машинобудування. Саме тому ми тісно співпрацюємо з провідними університетами України, пропонуючи студентам не лише цікаві екскурсії, але й можливість проходження виробничої практики та подальшого працевлаштування на нашому підприємстві».



Руслан Сергієнко, директор з персоналу Київського заводу ПТО, поділився зі студентами інформацією про переваги роботи у компанії. Серед них — можливість корпоративного навчання з англійської мови через індивідуальні курси з різних напрямків і рівнів, різноманітні спортивні заходи та участь у змаганнях. Крім того, він детальніше висвітлив місію та цілі компанії. 

Кращі студенти кафедри інженерії машин транспортного будівництва, що навчаються за спеціальністю «Галузеве машинобудування» в НТУ матимуть можливість приєднатися до професійної команди Київського заводу ПТО та розпочати свою кар'єру в одному з найуспішніших підприємств України.

Київський завод ПТО пропонує роботу на сучасному виробництві за європейськими стандартами, можливість працювати в молодому та амбітному колективі, отримувати конкурентоспроможну заробітну плату та мати чудові кар'єрні перспективи.

Будуйте своє майбутнє тут і зараз – в Україні! 

Веб-сайт: https://kzpto.com.ua/uk/