Дні відкритих дверей НТУ

22 лютого 2020 року пройшов перший з серії день відкритих дверей НТУ. Спочатку у залі засідань керівники університету привітали гостей і ознайомили їх з особливостями вступної кампанії 2020 року. Зокрема, про багату здобутками історію та яскраве сьогодення університету розповів перший проректор М.О. Білякович. Потім представники факультетів провели екскурсії аудиторіями, лабораторіями, комп’ютерними класами.

Завітали гості і до лабораторій кафедри дорожніх машин, більшість з яких була повністю відремонтована та модернізована за останні роки. Завдяки цьому обладнання наших лабораторій відповідає самим сучасним вимогам сьогодення.

Завідувач кафедри, професор В.Д.Мусійко познайомив гостей з широкими спектром техніки, яку викладають і досліджують на кафедрі, підкресливши широкі можливості працевлаштування випускніків.

Майбутнім абітурієнтам та їх батькам показали спеціалізовану лабораторію, у якій студенти уже з другого курсу залучаються до азів комп‘ютерного проектування.

Екскурсія завершилась у одній з найсучасніших лабораторій НТУ – Навчальному та науковому центрі кафедри дорожніх машин, створеному кафедрою у тісній співпраці з компанією «Zeppelin-Caterpillar». Тут доцент Є.В.Високович продемонстрував присутнім сучасний одноківшевий екскаватор, на прикладі якого в даний час студенти старших курсів вивчають будову та особливості сервісного обслуговування машин.